Τι είναι το Clinical Pilates;

Το Pilates είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να διατηρήσετε τις αρθρώσεις και τους μυς σας σε μια φόρμα. To Clinical Pilates χρησιμοποιείται για την εφαρμογή της γυμναστικής Pilates από έναν επαγγελματία υγείας ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά από σωματική παθολογία και ξέρει που και πώς να στοχεύσει η άσκηση, ώστε να βοηθηθεί ο ασκούμενος και να αποκατασταθεί ή να ξεπεράσει ένα ενδεχόμενο πρόβλημα είτε μυοσκελετικής είτε νευρολογικής φύσεως. Οι ασκήσεις του Clinical Pilates αφορά άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας.

Το Clinical Pilates, το οποίο παρέχουμε εμείς εδώ στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας Physiobody –αποτελεί βασικότατο κορμό της αποκατάστασης πολλών μυοσκελετικών προβλημάτων όπως χρόνια οσφυαλγία, αυχεναλγία, αρθρίτιδα γόνατος. Στόχος είναι η αύξηση της αντοχής, της δύναμης και της ελαστικότητας του ασκούμενου, ώστε να κερδίσει πίσω τη ποιότητα ζωής που είχε πριν το πρόβλημα του.

Μια ολοκληρωμένη και πλέον ασφαλής μέθοδος αποκατάστασης 

Στην άνεση του Κέντρου Φυσικοθεραπείας Physiobody, η ομάδα μας θα εφαρμόσει ασκησιολόγιο χαμηλής έντασης ανάλογα με τις δυνατότητες του κάθε ασθενή. Το παραπάνω μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες τεχνικές οι οποίες θα προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην βέλτιστη αποκατάσταση του ασθενή.

Κλείστε το ραντεβού σας
Στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας Physiobody μπορείτε να κάνετε δωρεάν ένα δοκιμαστικό μάθημα Clinical Pilates.